Wie is Jürgen Van Hover

Jürgen Van Hover is iemand die van kindsbeen af autopiloot wou worden en die sinds dan alles in zijn leven daarop afstemt.

Dat was ook nodig want omdat hij volledig vanaf nul moest beginnen, was hij wel genoodzaakt om ook andere talenten te ontwikkelen. Om op lange termijn de autosport te bedrijven en om te blijven klimmen op de ladder, is het absoluut noodzakelijk om een doordacht sponsorconcept te hebben en om in vele domeinen thuis te zijn.

 

Door elk jaar met nieuwe sponsorconcepten voor de dag te komen en zijn netwerk van contacten gestaag uit te breiden, krijgt hij elk seizoen meer geld bij mekaar en kan hij steeds meer races rijden en betere resultaten behalen.

 

Met zijn bedrijfje ‘Van Hover Concept’ specialiseert hij zich in autosportgelieerde marketing. Ook op sportief vlak wordt er gescoord met pole-positions, ronderecords en overwinningen. Door chronisch geldgebrek ontwikkelde Jürgen een heel aparte rijstijl waarmee hij met een minimum aan testwerk toch vooraan kan meedraaien.

In 30 jaar werkte hij amper 10 testdagen af...

Zijn grote droom is natuurlijk een groot budget hebben om te laten zien wat hij nog meer kan. "Als ik na amper één testdag een ronderecord kan breken wat kan ik dan na 30 testdagen...?"

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
E-mailadres: