Sponsoring autosport

Van Hover Jürgen, in de pers 'een levende legende' genoemd, is als enige in België gespecialiseerd in autosportmarketing. Van Hover Concept regelt voor u een professionele sponsoring in de autosport en vormen een rechtstreekse link tussen uw bedrijf en de vele CEO's die zich in de wereld van de racerij bevinden, die goed is voor een jaaromzet van 160 miljard Euro.

Wij zorgen ervoor dat u het maximum uit uw budget haalt en dat u dankzij de sponsoring de juiste doelgroep aanspreekt én bereikt. U krijgt de mogelijkheid om uw professionele netwerk verder uit te breiden of te versterken en dit alles in een ontspannen en sportieve sfeer, dit op races én trackdays.

Vis daar waar de vis zit!

Naast het verwerven van naamsbekendheid door branding op de racebaan, via onze unieke videoreportages en zelfs het maken van uw eigen bedrijfsvideo, biedt Jürgen van Hover u een bijzonder zakenplatform aan dat reeds 200 bedrijven heeft geholpen in het bereiken van hun doelen en u helpt in het verder uitwerken van een kwalitatief netwerk. Via een uniek introductiesysteem regelt Jürgen voor u een afspraak bij een KMO naar keuze.

Geniet eveneens van onze Vip-incentives waar uw klanten worden verwend in een klassevolle omkadering.

U en uw klanten kunnen niet alleen spectaculaire races bijwonen, maar jullie kunnen ook eens zelf plaatsnemen in een echte racewagen. Als passagier of achter het stuur. U kan kiezen. Het belooft alvast een onvergetelijk moment te worden en het zal uw band met uw klanten of uw medewerkers alleen meer sterker maken.

 

De groene golf. Is het als bedrijf nog te verantwoorden om te investeren in autosport?

De Porsche racewagens zijn ontwikkeld om ook op synthetische brandstof te rijden. Porsche zet sinds enige tijd in op dergelijke E-fuels om zo verbrandingsmotoren een lagere CO2-uitstoot te geven. Zo’n synthetische brandstof wordt gemaakt door CO2 uit de lucht met ‘groene’ waterstof te combineren om daaruit synthetische methanol te destilleren. Op deze manier is de brandstof CO2-neutraal. Porsche werkt hiervoor samen met Siemens en ExxonMobil. De productie van E-fuels start in 2022. De race-Porsches zullen op die manier zelfs groener worden dan elektrische wagens, als je de productie mee in rekening brengt.

 

Wij stellen verschillende vormen van sponsoring voor, rekening houdend met ieders budget.

Verder hieronder vind je onze verschillende sponsorpakketten of vraag gratis onze brochure aan

 

Sponsoring met een 'niet goed geld terug'-garantie; hoe werkt het?

Als wereldprimeur biedt Van Hover Concept zijn klanten een sponsorpakket aan met een 'niet goed geld terug'-garantie, dit zonder addertjes!

Het werkt zeer eenvoudig.

Manier I

U kiest een sponsorpakket. U ontvangt een factuur. U betaalt de factuur. De prestaties worden zoals overeengekomen en zoals vermeld in de sponsorpakketten, geleverd. Als u uit de sponsoring geen omzet haalt waarvan het bedrag met factor 3 het geïnvesteerde sponsorbedrag overstijgt, dan wordt er een creditnota gemaakt en krijgt u uw geld integraal terug. De factor is afhankelijk van uw winstmarge en kan neerwaarts of opwaarts bijgesteld worden. Dit gebeurt uiteraard contractueel op voorhand.

Manier II

U kiest een sponsorpakket. Er wordt een contract met schuldvordering gemaakt. U ontvangt pas een factuur nadat uw sponsoring voldoende gerendeerd heeft zoals beschreven in Manier I. De looptijd bedraagt één jaar. Wordt het objectief niet gehaald, dan krijgt u uw geld terug. Een schuldvordering kan u boekhoudkundig gebruiken indien nodig.

 

Opgepast! Er wordt slechts één bedrijf per sector toegelaten! Dus wees er snel bij!

 

Wat zijn de bijkomende voorwaarden om de sponsoring met 'niet goed geld terug'-garantie te bekomen?

U dient, zonder verplichtingen, een commercieel verantwoordelijke te ontvangen van een beperkt aantal van onze partners. Vindt u het voorstel niet interessant, dan hoeft u daar geen gevolg aan te geven.

Hoe kan het dat wij dit kunnen aanbieden?

Ten eerste is 50% van de sponsoring voor seizoen 2022 reeds rond. Ten tweede behalen wij een rendement op eigen vermogen van gemiddeld 30% per jaar. Ten derde gaan wij ervan uit dat er voldoende business wordt gegenereerd binnen onze contacten, dat de sponsoring ruimschoots wordt terugverdiend.

Welke garantie heeft u dat u uw geld terugkrijgt?

Van Hover Concept is sinds 2003 een gezonde onderneming, vrij van schulden. Een niet terugbetaling zou de onderneming meer kosten dan ze opbrengt. We stellen dan ook in onderling overleg een duidelijk contract op.

 

Alternatieve sponsoring

U kan ook de sponsoring, bijvoorbeeld het basispakket van 6.500€, per maand of per kwartaal betalen. Jürgen levert voor u dan marketingdiensten, optimalisatie-advies, prospectie, commerciële ondersteuning op bijvoorbeeld events, enz…

 

U zit nog met vragen? Bel 0495/20.77.20 of mail naar jurgen@vanhover.be

 

Enkel investeren?

Indien u enkel geld wenst te verdienen, neem dan zeker contact op.

We hebben een gemiddeld bewezen rendement van 30% per jaar, dit met weinig risico, en kunnen u dus zeker een goed voorstel doen.

 

Sponsorpakketten:

Prijzen enkel geldig voor de Porsche Carrera Cup Benelux. WK Porsche Supercup op aanvraag.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
E-mailadres: