Sponsoring autosport

Van Hover Concept is als enige in België gespecialiseerd in autosportmarketing. Wij regelen voor u een professionele sponsoring in de autosport en vormen een rechtstreekse link tussen uw bedrijf en de vele CEO's die zich in de wereld van de racerij bevinden.

Wij zorgen ervoor dat u het maximum uit uw budget haalt en dat u dankzij de sponsoring de juiste doelgroep aanspreekt én bereikt. U krijgt de mogelijkheid om uw professionele netwerk verder uit te breiden of te versterken en dit alles in een ontspannen en sportieve sfeer, dit op races én trackdays.

Vis daar waar de vis zit!

Naast het verwerven van naamsbekendheid door branding op de racebaan, via onze unieke videoreportages en zelfs het maken van uw eigen bedrijfsvideo, biedt Jürgen van Hover u een bijzonder zakenplatform aan dat reeds 200 bedrijven heeft geholpen in het bereiken van hun doelen en u helpt in het verder uitwerken van een kwalitatief netwerk. Via een uniek introductiesysteem regelt Jürgen voor u een afspraak bij een KMO naar keuze.

Geniet eveneens van onze Vip-incentives waar uw klanten worden verwend in een klassevolle omkadering.

U en uw klanten kunnen niet alleen spectaculaire races bijwonen, maar jullie kunnen ook eens zelf plaatsnemen in een echte racewagen. Als passagier of achter het stuur. U kan kiezen. Het belooft alvast een onvergetelijk moment te worden en het zal uw band met uw klanten of uw medewerkers alleen meer sterker maken.

Wij stellen verschillende vormen van sponsoring voor, rekening houdend met ieders budget.

Verder hieronder vind je onze verschillende sponsorpakketten of vraag gratis onze brochure aan

 

Gratis sponsoring: hoe werkt het?

Als wereldprimeur biedt Van Hover Concept zijn klanten een volledig gratis sponsorpakket aan, dit zonder addertjes!

Het werkt zeer eenvoudig.

U kiest een sponsorpakket. U ontvangt een factuur. U betaalt de factuur. De prestaties worden zoals overeengekomen en zoals vermeld in de sponsorpakketten, geleverd. Exact 1 jaar na de factuurdatum ontvangt u een creditnota en wordt het geld volledig teruggestort!

Wanneer krijgt u het geld niet teruggestort?

Als u dankzij uw sponsoring nieuwe klanten heeft gemaakt en u heeft een daar een winst uit gehaald die het geïnvesteerde sponsorbedrag met factor 3 overstijgt (de factor is aan te passen in functie van uw winstmarge), dan wordt de sponsoring niet terugbetaald.

Wat zijn de bijkomende voorwaarden om de gratis sponsoring te bekomen?

U dient, zonder verplichtingen, een commercieel verantwoordelijke te ontvangen van een beperkt aantal van onze partners. Vindt u het voorstel niet interessant, dan hoeft u daar geen gevolg aan te geven.

 

Opgelet! De gratis sponsoring is enkel geldig voor sponsorpakketten vanaf 15.000€!

 

Hoe kan het dat wij dit kunnen aanbieden?

Ten eerste is 50% van de sponsoring voor seizoen 2022 reeds rond. Ten tweede behalen wij een rendement op eigen vermogen van gemiddeld 30% per jaar. Ten derde gaan wij ervan uit dat er voldoende business wordt gegenereerd binnen onze contacten, dat de sponsoring ruimschoots wordt terugverdiend.

Welke garantie heeft u dat u uw geld terugkrijgt?

Van Hover Concept is sinds 2003 een gezonde onderneming, vrij van schulden. Een niet terugbetaling zou de onderneming meer kosten dan ze opbrengt. We stellen dan ook in onderling overleg een duidelijk contract op.

 

Sponsorpakketten:

Prijzen enkel geldig voor de Porsche Carrera Cup Benelux. WK Porsche Supercup op aanvraag.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
E-mailadres: