Sponsoring autosport

Van Hover Concept is als enige in België gespecialiseerd in autosportmarketing. Wij regelen voor u een professionele sponsoring in de autosport en vormen een rechtstreekse link tussen uw bedrijf en de vele CEO's die zich in de wereld van de racerij bevinden.

Wij zorgen ervoor dat u het maximum uit uw budget haalt en dat u dankzij de sponsoring de juiste doelgroep aanspreekt én bereikt. U krijgt de mogelijkheid om uw professionele netwerk verder uit te breiden of te versterken en dit alles in een ontspannen en sportieve sfeer, dit op races én trackdays.

Vis daar waar de vis zit!

Naast het verwerven van naamsbekendheid door branding op de racebaan, via onze unieke videoreportages en zelfs het maken van uw eigen bedrijfsvideo, biedt Jürgen van Hover u een bijzonder zakenplatform aan dat reeds 200 bedrijven heeft geholpen in het bereiken van hun doelen en u helpt in het verder uitwerken van een kwalitatief netwerk. Via een uniek introductiesysteem regelt Jürgen voor u een afspraak bij een KMO naar keuze.

Geniet eveneens van onze Vip-incentives waar uw klanten worden verwend in een klassevolle omkadering.

U en uw klanten kunnen niet alleen spectaculaire races bijwonen, maar jullie kunnen ook eens zelf plaatsnemen in een echte racewagen. Als passagier of achter het stuur. U kan kiezen. Het belooft alvast een onvergetelijk moment te worden en het zal uw band met uw klanten of uw medewerkers alleen meer sterker maken.

Wij stellen verschillende vormen van sponsoring voor, rekening houdend met ieders budget.

Hieronder vind je onze verschillende sponsorpakketten of vraag gratis onze brochure aan.

 

Autosportpakketten:

Prijzen enkel geldig voor de Porsche Carrera Cup Benelux. WK Porsche Supercup op aanvraag.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
E-mailadres: