15 minutes of shame!


Moeten mainstream journalisten in de grond zakken van schaamte?

                                                                                                                      door Jürgen Van Hover

 

Journalist zijn, het zal je maar overkomen! Op straat bekogeld worden met stenen door zowel migranten als extreem rechts. Klappen krijgen, uitgemaakt worden voor het vuil van de straat… Hoe is het zover kunnen komen dat onze behoeders van de democratie meer en meer onder vuur komen te liggen? Het lijkt wel of de media tegenwoordig de schuld van alles zijn, ocharme toch.

 

Eens kijken, wat hebben we aan de media te danken? De langzame opstanding van een islamitische staat in eigen land, een klimaathysterie die stilaan weg heeft van een zachte staatsgreep, een mobiliteit die geen mobiliteit meer is, een samenleving waarin mannen en vrouwen niet langer zichzelf mogen zijn, een zieke, obese depressieve en pillenslikkende maatschappij, want de ware oorzaken worden verzwegen, en een samenleving waarbij de burger een verkeerde mening heeft over bijna alles, want er wordt simpelweg opzettelijk en systematisch onvolledige en ronduit verkeerde informatie verstrekt. Zoiets heet dus propaganda. Zelf hebben ze wel de mond vol van fake news.

 

Enkel het voorspellen van het weer is correct, op voorwaarde dat de voorspelling is uitgekomen voor er over wordt gecommuniceerd…

 

En dan de interviews en praatprogramma’s! Op voorhand netjes omlijnd en met een zeer nauwe bandbreedte waarin over alles mag gepraat worden… behalve over de kern van de zaak. Daarmee wordt de illusie van een democratie in stand gehouden en komen we langzaam terecht in een dictatuur.

 

Voor het eerst heb ik angst in mijn leven, ik meen het. De tijd zal uitwijzen dat mijn angst gegrond is, want dit is nog maar het begin.

 

Thuis heb ik naast de tv een bieper staan die lawaai maakt als de nieuwslezer weer eens leugens vertelt. “Goedenavond beste kijkers..” BIEP!!!

 

Niet politiek correcte meningen en worden uitgesloten, andersdenkenden worden ontslagen en vervolgd, wetenschappers die niet-mainstream-onderzoek verrichten geraken aan de bedelstaf, sporters die een niet politiek correcte sport uitoefenen, geraken niet aan sponsors, (laat staan dat ze hun sport nog mogen/kunnen beoefenen), studenten die niet politiek correcte studies gevolgd hebben zoals bijvoorbeeld evolutionaire psychologie, mogen opnieuw beginnen en kritische economen kunnen een nummertje (met 4 nullen) trekken bij het OCMW.

 

Met andere woorden, de religieuze media zijn effectief de schuld van alles. De brandstapel is niet ver weg meer. Er blijft een maatschappij over waar je alleen nog een depressie kan krijgen. Eén miljoen mensen in ons land neemt al antidepressiva. Bedankt journalisten!

 

Daarom moeten alle mainstream beroepsjournalisten (andersdenkende journalisten krijgen geen werk en zijn dus ook geen beroepsjournalist) in de grond zakken van schaamte, dit gedurende 15 minuten, niet langer. Elke mens heeft namelijk recht op een tweede kans, en elke journalist moet de gelegenheid krijgen om de werkelijk enorme schade die hij of zij heeft toegebracht aan de samenleving, goed te maken. Dat ze zich eens verdiepen in gevoelige, niet politiek correcte onderwerpen. Er is een draagvlak voor want mensen beginnen (eindelijk…) te beseffen dat er iets niet klopt.

 

Journalisten zullen zich moeten verenigen om hun werkgevers, die enkel nederige dienaar spelen van internationale lobby’s en bankenkartels, te overtuigen. Creatief als ze zijn, zullen ze er wel iets op vinden. Ze moeten wel, want zou jij nog over straat durven lopen als journalist na het plegen van zoveel criminele feiten? Ik niet.

 

Als je het mij vraagt is het tijd om onze angst om te zetten in daden.

 

En nu maar hopen dat deze column veel media-aandacht krijgt...

 

PS: mijn respect gaat uit naar anders denkende journalisten die toch nog een verschil trachten te maken en hun nek durven uit te steken in de politiek correcte dictatuur.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
E-mailadres: