Corona-proces Deel II


Door Jürgen Van Hover   05-12-2020

 

Wie moet er vandaag hangen door nalatigheid? Dat vroeg ik mij af toen ik deze ochtend uit bed rolde. Is het de burgemeester van Brussel die bij Wilmes op het matje werd geroepen omdat hij een betoging van BLM toeliet, hoewel zij op zijn minst op de hoogte was? Of zullen we nog maar eens een viroloog ophangen wegens moord met voorbedachten rade op een economie?

Doch, er zijn nog meer prangende vragen. Zijn er voldoende schavotten, koorden, bijlen en guillotines? Werden er voldoende bestellingen geplaatst en bij betrouwbare leveranciers? Moeten er extra beulen opgeleid worden? Moet de capaciteit van de eerste hulp opgedreven worden in het geval de bijlen te bot worden? Hebben alle beulen de verplichte cursus ‘culturele vorming’ gevolgd waarbij diversiteit en gelijkheid van diegenen die worden opgehangen, voorop staan? En, zal er publiek toegelaten worden?

 

Neen, het is helemaal niet grappig. Moeten ondergaan dat een halve economie wordt platgelegd voor een zeer beperkte medische winst uitgedrukt in absolute sterftecijfers, doet een mens veel vragen stellen; vooral als die niet behoren tot de helft van de actieve bevolking dat voor de overheid werkt.

Want wat is nu feitelijk al de concrete meerwaarde geweest van ons dagelijks tv-onderonsje met virologen? Ik zeg het u: niets. We blijven achter de feiten aanhollen. Meer besmettingen staan gelijk aan meer maatregelen, minder besmettingen staan voor versoepelingen, waarbij de maatregelen te streng zijn en de versoepelingen te laks. Daar hebben we geen genetisch gemuteerde virologen voor nodig, want het virus wil maar één ding; vroeg of laat iedereen besmetten! Er zijn genoeg studies van de farma-industrie uit het verleden die het gedrag van een virus gesimuleerd hebben. Toch weet men nu zogezegd nog altijd niet waar de brandhaarden zitten.

Intussen kaderen de media dit alles netjes in, alsof het een duidelijk verhaal is waarbij zo goed als willekeurige restricties onafwendbaar lijken.

 

Maar de politiek is even schuldig. Stellen we niet vast dat de druk voor lockdowns vooral komt vanuit de PS? Juist die partij heeft zeer nauwe banden met de farma-industrie. De belangenvermenging van de Belgische maffia, de PS dus, hoeft geen verdere uitleg, graag verwijs ik u naar de letterlijk ontelbare corruptiedossiers die ons landje rijk is, van de Bende van Nijvel, schunnige wapendeals met Israël, tot het verwerken van toxisch afval in de asfaltlaag van circuit Francorchamps (in 1985 werd hierdoor de Grote Prijs geannuleerd, weet u nog?). Dat één van de voornaamste leden van dit zootje ongeregeld nu onze minister van volksgezondheid is, tart werkelijk alle verbeelding. Volksopstand? Neen, iedereen moest dringend ergens naartoe.

En hoewel de brandstapel ongetwijfeld voor mij lonkt omwille van mijn subversieve theorieën, kwam recent toch de kat op de koord. Infectiologe Erika Vlieghe bevestigde dat er door de virologen nooit geadviseerd is om de niet-essentiële winkels te sluiten, omdat deze nooit een bron van besmettingen zijn geweest. Onverkozen socialistische maffia-minister Frank Vandenbroucke bevestigde doodleuk dat hij de winkels heeft laten sluiten puur voor een ‘schokeffect’. Werkelijk misdadig, maar volledig begrijpelijk als je de verwevenheid met de farma-industrie doorziet. Zijn volgende job is al bekend, hij zal zijn voorgangster Maggie De Block volgen naar de pillenindustrie. Een job in een geldtelcentrum zou hem nochtans ook niet misstaan. Voor mij is het in elk geval duidelijk wie er vandaag op het schavot mag verschijnen, onze Franky; de pyromaan!

 

Volgende keer offeren we dan wel iemand van de media, want de mediabonzen en alfajournalisten gaan wel heel vaak op de koffie bij schimmige organisaties als The Aspen Institute, Atlantic Bridge, Bilderberger, Goldman Sachs Foundation, The Rockerfeller Foundation, The American Intrest, The International Institute for Strategic Studies, The European Council on Foreign Relations (George Soros), The Trilateral Commission (David Rockerfeller) enzovoort. Al deze organisaties staan onder invloed van de CIA en het internationale bankenkartel, dat maar al te graag onze schulden ziet toenemen, en natuurlijk de farmaceutische industrie. U gelooft het niet? Lees het uiterst goed gedocumenteerde werk van mediawetenschapper Uwe Krüger, Andreas Elter, Jens Berger, ex-journalist Udo Ulfkotte, David Rothkopf, Walter Bayens, en natuurlijk Edward Snowden.

En kwam recentelijk niet aan het licht hoe rijkelijk sommige nieuwsankers beloond worden? Invloedrijke figuren die pleiten voor harde lockdowns hebben banden met deze organisaties. Veel van deze clubs werken ook nog eens met subsidies (niet dat ze het nodig hebben).

 

Wat we wel nodig hebben om deze crisis te bezweren is dus niet nog meer gezellige keuvels met experten die ook weer stuk voor stuk verweven zijn met de farma-industrie, maar een verhoogde ziekenhuiscapaciteit en coronatests, nog veel meer coronatests dan aangekondigd. Zoals bijvoorbeeld in Slovakije waar men 2,6 miljoen tests uitvoert per dag. Wie negatief is krijgt meer bewegingsvrijheid, wie positief is, mag thuisblijven. Zo moeilijk is het. Als een land er in vredestijd amper in slaagt om het aantal IC-bedden op te drijven, dan houd ik mijn hart vast wanneer het ooit tot een gewapend conflict komt waarbij de gewonden blijven toestromen en de ziekenhuizen ook nog eens worden gebombardeerd. Iets wat zich nochtans in de wereld frequent voordoet, zeker als rebellen gesponsord worden door de ‘bruggenbouwende’ democraten uit de VS, een andere corrupte bende. WikiLeaks bewijst het zwart op wit, veel leesgenot!

 

Al het gepalaver dat we elke dag moeten aanhoren op ‘het nieuws’, waarbij het debat geniepig wordt gereduceerd tot een keuze tussen oplossing A en oplossing B, terwijl de werkelijke oplossing iets helemaal anders is, kan waarschijnlijk zelfs gezondheidsschade veroorzaken. Het is alsof mensen het zelf aanvoelen. Steeds minder onderdanen zijn bereid om de maatregelen te blijven volgen en sommigen zijn er tamelijk fanatiek in. Ik ben de laatste om te zeggen dat dit door intelligentie is ingegeven, maar het is bijna alsof de bevolking instinctief neigt naar een gedrag dat anticipeert op groepsimmuniteit. Deze instinctieve neiging berust wel degelijk op de correcte inschatting dat een te grote aanpassing van het gedrag en te veel beperkingen op een bepaald punt niet langer in verhouding staan tot de gezondheidswinst.

Zullen de mensen die besmet zijn geweest niet diegenen zijn die de economie draaiende houden door hun immuniteit? Maar alleen met groepsimmuniteit gaan we er niet geraken want voor elk immuun iemand staan er natuurlijk zoveel besmettingen tegenover, waarvan er jammer genoeg mensen zijn die het niet zullen halen. Vandaar het belang van massaal testen en isoleren, zodat gezonde mensen langzaam geïmmuniseerd worden en zwakke mensen beschermd blijven. Het is de combinatie van de twee waarmee we dit verdomde virus kunnen verslaan. Dus waarom doet men dit niet?

 

Het antwoord is te vinden in de farma-matrix waarin we leven, want de farma-industrie is veel machtiger dan men denkt en vormt bijna een staat in een staat. En vooraleer u mij alweer beschuldigt van ‘complotdenken’, er bestaat hier evenzeer veel geprinte literatuur over, met als meest bekende werk: Dodelijke Medicijnen van Peter Gøtzsche (zijn nieuwste boek gaat over vaccins: ‘Vaccinaties, waarheid, leugens en controverse’; het is maar een tip). Maar u ziet het wellicht niet zitten om met kaars en bril in mijn archief rond te komen ronddolen, dus laat mij u op weg helpen. Het is de farmaceutische industrie die de opbouw van de testcapaciteit opzettelijk geblokkeerd heeft; indien u mij niet gelooft, dan toch wel Main Stream Media want dit stond zelfs te lezen in de persmedia (Jeroen Bossaert – HLN)

 

Ik weet het, je zal maar op intensieve liggen door Covid-19 of dierbaren verloren hebben. Inderdaad, het is moreel een moeilijke kwestie. Hoezeer ik ook begaan ben met de slachtoffers van corona en het verplegend personeel, mogen we toch nog durven beweren dat mensen sowieso elke dag sterven? En laten we vooral niet vergeten dat één van de belangrijkste doodsoorzaken… bijwerkingen van medicatie is. 30.000 doden per jaar in de Benelux alleen al. Het zijn ook deze bijwerkingen in combinatie met additieven in de voeding die zorgen voor andere epidemies zoals obesitas, en voor veel meer doden dan Covid. Wanneer gaan we over dit alles eens een dagelijks mediashow voeren met experten? De show zal eerder gaan over hoe veilig die vaccins wel niet zijn, waarbij de aandacht voor de noodzaak van een geneesmiddel afgeleid wordt.

 

"Het vaccin zou eerst moeten getest worden op politici. Als ze het overleven, dan is het veilig. Als ze het niet overleven, dan is het land veilig." Monika Wisnieuwska, Pools auteur

 

Nota bene: terwijl u dit leest wordt er een bedrijf in moeilijkheden als gevolg van de lockdown overgenomen door een grote speler die kan beschikken over geld van de Europese Centrale bank.

 

"It’s a big club and you ain’t in it." George Carlin

 

Ik wens u een goede gezondheid toe, ook op geestelijk vlak. Blijf u aan de door boerenverstand ingegeven logische en simpele regels houden; denk aan de ouderen, maar vergeet nooit in wat voor een land we leven. Doe zoals koning Xerxes die, na de nederlaag van zijn voorganger Darius tegen de Griekse stadstaten, zijn slaaf de opdracht gaf om hem elke ochtend te herinneren aan zijn doel wraak te nemen op de Grieken. Een slaaf heb ik niet, maar ik heb volgende tekst boven mijn bed gehangen: ‘België is nog vele malen corrupter dan je denkt!’ Eerlijk gezegd, dit is niet echt nodig; we worden er elke dag voldoende aan herinnerd, maar het helpt mij te berusten.

 

Doch, elke dag koester ik de stille hoop dat er een VIP-uitnodiging voor een bevoorrechte plaats bij het schavot in mijn brievenbus valt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
E-mailadres: