3de in klasse op de 500km Nocturne!


Beste,

Op het circuit van Anneau Du Rhin in Frankrijk werden we 6de algemeen en 3de in klasse in de 500km Nocturnes. Een 3de plaats algemeen had er in gezeten, maar een van onze piloten spinde op kiezels van iemand die er voor hem was afgegaan. We verloren een minuut door een steentje dat door de ventilatiebuis in het oog van de piloot was terecht gekomen…

In elk geval was dit een heel speciale wedstrijd met 10.000 toeschouwers op de gridwalk en tal van randanimatie, tot een lingerieshow toe. Ze kunnen er op andere circuits nog iets van leren… Ik zette in de kwalificaties een 4de tijd algemeen neer, met enkel een Lamborghini en twee Renaults RS 01 voor ons.

 

Na de discussie over tracklimits tijdens de Porsche Cup in Assen, besloten we andere oorden op te zoeken. We bleven wel ook actief op trackdays in Barcelona en Paul- Ricard via de Belgische trackday organsator Curbstone, die telkens opnieuw een interessant publiek bij mekaar brengt.

 

Binnenkort ontvangt u meer info over onze jaarlijkse circuitdopendag in Zolder, waarbij u kan meerijden met onze 991 Cup race-monster. Deze zal doorgaan op donderdag 14 november in Zolder voor een select publiek en sponsors.

Ook een update over de plannen voor volgend seizoen zullen we u niet onthouden.

Met sportieve groeten,

Jürgen Van Hover

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
E-mailadres: