Raceprogramma 2020


Beste sponsor, sympathisant,

 

In deze uitdagende tijden, stel ik u mijn raceprogramma 2020 voor met de S.air Porsche, in samenwerking met team Speedlover.

 

Deze mail bevat reeds, waar het kan, de nieuwe data, als gevolg van de Corona-crisis! De nieuwe datum van de eerste wedstrijd voor de Porsche Carrera Cup Benelux, die voorzien was eind april, ligt nog niet vast, maar we verwachten dat deze de komende weken zal vrijgegeven worden. De sponsors zullen deze datum dan mogen noteren in hun agenda, want een Vip-programma zal niet ontbreken.

 

Voor mij terug van weggeweest: de 24uren van Zolder op 7 november (in plaats van 8 augustus!) Dat is voor de sponsors meteen de 2de datum om te noteren, immers zal er een verzorgd S.air Vip-evenement georganiseerd worden. Zoals u weet biedt de wereld van de autosport heel wat contacten en dit kan de sponsors alleen maar vooruithelpen, zeker na deze moeilijke tijden.

 

Wat betreft sponsorwerving zijn we een partnership aangegaan met meerdere bedrijven en er zullen er zeker nog volgen, eenmaal alles zich herpakt. We selecteerden de meest kwalitatieve contacten en onze sponsors krijgen, van ons, alle mogelijkheden om hun netwerk uit te breiden en mogelijke interessante contacten op een “out-of-office”-manier te ontmoeten.

 

Wat betreft extra mogelijke VIP-incentives en bijhorende racing-experiences op circuit, krijgen de sponsors zo snel als kan een datum waarbij ze eventueel hun klanten kunnen uitnodigen. Geloof ons, uw klanten zullen dergelijke ervaring niet meer vergeten en gaan u hierover nog jaren aanspreken. Door de Corona-crisis verandert er dus in principe weinig of niets, alles zal enkel later doorgaan.

 

Er zijn wel altijd nog wijzigingen mogelijk, gezien de uitzonderlijke omstandigheden.

 

Wij houden u op de hoogte en hopen u dan ook snel te mogen begroeten op het circuit.

 

Tot binnenkort en het allerbeste in deze moeilijke tijden!

 

Met sportieve groeten,

Jürgen Van Hover

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
E-mailadres: