Seizoen 2016: opnieuw Porsche Cup!


Beste sponsors, autosportliefhebbers,

 

Al 25 jaar wordt alles op het allerlaatste moment beslist, en ook nu is het niet anders.

 

Dit jaar gaan we opnieuw aantreden in de Porsche Cup Benelux, die heel wat veranderingen heeft ondergaan. Het kampioenschap, dat veel deelnemers afschrikte door het ultra-hoge niveau, is samengevloeid het de Franse Porsche Cup. Dit wil zeggen dat we met minstens 30 wagens op de strartgrid zullen staan… dat belooft! Er zijn telkens 2 races in Frankrijk, België en Nederland en natuurlijk is er steeds een mooie Vip-omkadering.

 

Het niveau zal dus nóg hoger zijn dan vorig jaar maar nu werken we met een andere afstelling en hebben we op alle races een bekende data-analist en ingenieur. Kwestie van de fouten van vorig jaar niet te herhalen. We moeten natuurlijk roeien met de riemen de we hebben, het klassieke verhaal dus. Toch gaan we dit weekend 2 tijdens de Porsche Days dagen testen in Spa, als voorbereiding op de eerste race van 6/7 mei aldaar.

 

Koen Wouters, rijdende voor een team dat kampioen werd in 2014, zal ook van de partij zijn en dat zal wel spektakel geven in onze videoreportages, die volledig in eigen beheer zijn.

 

Ook de 24 uren van Zolder met een Porsche 991 Cup staan weer op het programma, ditmaal op zaterdag 20 augustus.

 

De datum voor onze eerste circuitdopendag van het jaar houd ik u nog te goed, daar we nog bezig zijn met de aankoop van een eigen circuitwagen.

 

Er is nog plaats in onze Racing Club, dus mensen die zelf eens willen rijden op circuit, vraag gerust meer info. Bekijk tevens bijlage van ons nieuw concept: Manager on Wheels.

 

Voor sponsors die er graag bij zijn op een van de races voor de Porsche Cup, zie kalender in bijlage. Die bevat ook de data van de Racing Club.

 

Tot snel!

 

Jürgen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
E-mailadres: