Pech in Zandvoort!


DE LAATSTE RACE VAN HET SEIZOEN WAS GEEN VOLTREFFER.

We kenden heel het weekend wegliggingsproblemen en een blokkerend linker voorwiel.

 

Bij Speedlover hebben ze al het mogelijke gedaan om het probleem op te lossen, maar zonder resultaat. We eindigden twee keer 4de. Tijdens mijn sprintrace nam ik een goede start vanuit 4de positie maar moest na 2 spannende ronden de derde plaats uit handen geven. In de endurance race waren, na een kleine sortie van Carlos Rivas, onze kansen verkeken. Maar we hadden abnormaal zwaar onderstuur, dus meer dan P4 zat er toch niet in.

 

Je kan volgende week al onze avonturen meebeleven in onze videoreportage.

 

Het raceseizoen is afgelopen en we zijn reeds volop bezig met seizoen 2015, waarin het de bedoeling is om, zoals inmiddels in alle Porsche Cup kampioenschappen wereldwijd, met een nieuwe Porsche 991 te rijden.

 

Feit is dat we beter voorbereid aan het seizoen zullen moeten beginnen daar de Porsche Cup het hoogste niveau kent in de Benelux. D.w.z uitgebreid testen met een data-analist en een Porsche ingenieur vóór de aanvang van het seizoen.

 

Dus we weten wat doen deze winter…

 

De Porsche Cup Benelux is een fantastisch kampioenschap, alles is er piekfijn geregeld en wij bieden telkens een mooie Vip-omkadering aan. Daar willen we volgens jaar zeker nog meer werk van maken.

 

Ik wens alle sponsors te bedanken en iedereen die mij op het even welke manier gesteund heeft en heeft meegeleefd.

 

Tot binnenkort!

 

Met sportieve groeten,

 

Jürgen Van Hover

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
E-mailadres: