5de algmeen 24h Zolder 2023


Beste,

 

Afgelopen weekend werden we mooi 5de algemeen in de 24h van Zolder.

Het was een bijzonder moeilijke wedstrijd in sterk wisselende weersomstandigheden.

De goed voorbereidde Speedlover Porsche gaf geen krimp en alle piloten legden een zo goed als foutloos parcours af. Na een iets minder resultaat tijdens de Superpole vanwege een gebrek aan training op nieuwe banden (je hebt maar 1 ronde de tijd) was ik blij om tijdens de race tijden te hebben neerzetten in de buurt van de top-drie en meermaals de snelste rondetijd op de borden te hebben laten optekenen.

Op het laatste werd het extra-spannend daar een van de piloten aquaplaning kreeg in de eerste-linkse en in de grindbak terecht kwam. Gelukkig hadden we genoeg voorsprong op de zesde en kon de auto zonder schade zijn weg vervolgen.

Ook het Vip-gebeuren was geslaagd in de dubbeldeks tent op de mooiste locatie van het circuit. Met een, tegenover de concurrentie, beperkt budget, zetten we, onder het oog van 32.000 toeschouwers, het best mogelijke resultaat neer.

Het uitstekende werk van team Speedlover en de hele technische ploeg, alsook de goede sfeer binnen het team en tussen de piloten maakten er een onvergetelijk weekend van, dat erg spannend bleef tot in de laatste minuut.

Tot de volgende keer.

 

Met sportieve groeten,

Jürgen Van Hover

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
E-mailadres: