Race-programma 2019!


Beste autosportliefhebber,

Wij maken ons voor de 29ste keer klaar voor het nieuwe race-seizoen. Voor team Speedlover zullen we aan de start verschijnen in de Porsche Carrera Cup Benelux. Dit met een gloednieuwe 991 Cup Generatie 2, 2019. De eerste 2 races vinden in België plaats: 3-4 mei Spa WEC en 18-19 mei Zolder DTM.

Nieuwigheden – weetjes:

Voor het eerst heb ik de auto exclusief voor mezelf. Vorig jaar liep het vaak fout omdat de auto werd verhuurd aan anderen en die na crashes vaak niet tijdig klaar was, waardoor we last-minute een andere moesten huren, met technische problemen als gevolg. Dit euvel, wat een oud zeer is en natuurlijk met het budget te maken heeft, is dus nu eindelijk opgelost.

3 races gaan door in het voorprogramma van het prestigieuze DTM-kampioenschap; goed voor telkens bijna 100.000 toeschouwers!

Ook een race in Barcelona staat op het programma; een uitgelezen Vip-opportuniteit, wat geldt voor alle races trouwens.

We zullen beschikken over een bekende data-analist, video-analist en race-ingenieur. Hier liep het vorig jaar ook fout. Op mijn website vind je, naast de racekalender, onze uitgebreide bedrijfsevenementen-kalender en onze event-formules voor een onvergetelijke dag, ook voor particulieren. Meer info op deze site.

Als enige organisatie in België bieden we de kans om zelf achter het stuur te kruipen van een race-Porsche 991 Cup Generatie 2, 2019 en dit op 8 vooraf vastgelegde data op top-circuits. Natuurlijk zijn we met de Cayman GT4 ook weer actief.

Alle data vind je bij ‘Trackdays’ op de site. Circuits zonder vangrails mogelijk.

Ook op marketingvlak zijn er enkele nieuwigheden. Naast Hit FM Radio (nationaal) hebben we nu ook Stadsradio (regio Aalst) als mediapartner. Hierin zullen de sponsors een heel jaar lang (!) aan bod komen en zullen de races aangekondigd worden. Ook de billboard-reclame blijft doorgaan. Er zal voor het eerst ook live streaming zijn vanuit de cockpit en de videoreportages zullen een upgrade krijgen. Meer dan ooit zullen we de link vormen tussen de sponsors en de vele CEO’s die men op een circuit aantreft. Tot snel!

Met sportieve groeten,

Jürgen Van Hover

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
E-mailadres: